Hoivapalvelua omassa kodissa

Ihmisläheistä ja arvostavaa

Ekohoiva Oy tarjoaa monipuolisia vanhusten koti- ja hoivapalveluita sekä hyvinvointipalveluita Helsingissä.

Lue hoivapalveluista

Kaikki palvelut

Tico-terapiakoira

Hoivasopimusasiakkaillemme annamme mahdollisuuden saada ilman lisämaksua terapiakoira Ticon käynnille.

Lue terapiakoirasta

Ihminen ihmiselle

Palvelumme kivijalka on inhimillisyys, positiivisuus, arvostus ja luotettavuus.

Lue hyvinvointipalveluista

Hoivapalvelut

Hoivapalveluita Helsingin kotitalouksille

Hoivapalvelumme mahdollistavat onnellisen, turvallisen sekä virikkeellisen arjen ikäihmiselle tämän omassa kodissa. Hoivapalvelumme sisältävät kaikki päivittäiset askareet, jotka auttavat ikäihmistä pärjäämään kotonaan ja tuntemaan olonsa turvalliseksi ja mielen pirteämmäksi.

Lue hoivapalveluista

Kotipalvelut

Haluatko tilata säännöllisen viikkosiivouksen?

Ekohoiva tarjoaa kokonaisvaltaiset kodinhoidon palvelut vanhusten kotiin. Ekohoivan ammattilaiset tekevät työtään yhdessä asiakkaan kanssa – hänen toiveensa ja kodinhoidon tarpeensa tarkasti huomioiden.

Lue kotipalveluista

Hyvinvointipalvelut

Ikäihminen tarvitsee hyvinvointipalveluja.

Pystytkö itse leikkaamaan varpaan kyntesi? Haluaisitko hemmotella itseäsi mutta et tiedä minne mennä? Ekohoiva tuo tärkeimmät hyvinvointipalvelut suoraan kotiisi. Ammattitaitoinen hoitajamme toteuttaa ihanat, virkistävät hoidot helposti ja mukavasti kotonasi.

Lue hyvinvointipalveluista 

PALVELUTAKUUMME

Ihminen Ihmiselle

Sitoudumme sovittuihin tehtäviin ja aikatauluihin. Noudatamme ehdotonta vaitiolovelvollisuutta.

1. Turvallinen Hoivatyöntekijä

Hoivapalvelumme on suunniteltu vanhusten näkökulmasta. Ihmisläheisesti ja lämmöllä. Hoivatyöntekijämme ovat arvomaailmamme mukaisesti sosiaalisia ja lämminsydämisiä hoiva- ja hoitoalan ammattilaisia, jotka takaavat korkean henkilökohtaisen hoivapalvelun laadun. Hoivatyöntekijä työskentelee sovittujen sopimusten mukaan.

2. Ainutlaatuinen palvelukokemus

Kuuntelemme tarkoin asiakkaitamme ja kehitämme palvelujamme jatkuvasti, jotta täytämme jokaisen asiakkaamme henkilökohtaiset toiveet ja tarpeet. Ainutlaatuinen hoivapalvelumme takaa asiakkaillemme yksilöllisen ja henkilökohtaisen sisällön jokaisella käynnillä.

3. Monipuoliset palvelut

Palvelupakettimme räätälöidään asiakaskohtaisesti. Sopimus tehdään henkilökohtaisesti sekä vanhuksen että tarvittaessa myös perheenjäsenten läsnäollessa. Voit täydentää tai muuttaa palvelupakettiasi tarpeidesi mukaan. Olet oikeutettu ostamaan myös esimerkiksi hoivapalvelun lisäpalveluita ja hyvinvointipalveluita myös kertaluonteisesti palvelusopimuksesi päälle. Hoivasopimusasiakkaana sinulla on mahdollisuus saada veloituksetta myös terapiakoira käymään luonasi sopimuksen mukaan.

4. Palvelun läpinäkyvyys ja luotettavuus

Ekohoiva Oy:lla on vastuuvakuutus joka koskettaa jokaista työntekijäämme jotka työskentelevät vanhusten kotona. Työntekijämme ottaa jokaisesta käynnistä vielä kuittauksen käynnistä ja kopio siitä annetaan asiakkaalle. Näin myös esimerkiksi muistisairaan vanhuksen omaiset voivat tarkistaa jokaisen käynnin. Helsingin kunta ja aluehallintovirasto valvoo yrityksemme toimintaa.

5. Helppokäyttöisyys

Hoiva- koti- ja hyvinvointipalvelupaketit yhdellä sopimuksella, veloitus kerran kuukaudessa.

6. Sopiva hinnoittelu

Kilpailukykyinen hinnoittelumme mahdollistaa myös kotitalousvähennyksen verotuksessa. Tarjoamme uusille asiakkaillemme ensimmäisen kuukauden edulliseen tutustumishintaan. sopimusasiakkuus tuo myös muita rahanarvoisia etuja!

Tico terapiakoira

Tarjoamme hoivasopimusasiakkaillemme mahdollisuuden saada ilman lisämaksua terapiakoira Ticon sopimuksen mukaan käynnille. Tico on 11v. pitkäkarvainen chihuahua vanhus, joka on ikäistään huomattavasti nuoremman oloinen. Tico onkin saanut hyvää ravintoa, huolenpitoa, ulkoilua ja suuren määrän rakkautta. Tico on luonteeltaan avoin, sosiaalinen ja ihmisrakas. Tico nauttii rapsutuksista ja hellästi puhumisesta ylikaiken.

Hinnasto

Hinnat löydät palveluiden yhteydestä.

Pidätämme oikeuden hinta-, ehto-, palvelumuutoksiin, jotka johtuvat tuotanto-, hankinta- tai muiden kustannusten tai muiden toimintaolosuhteiden olennaisesta muutoksesta, tai lainsäädännöstä tai viranomaisen päätöksestä.  Mahdollisista muutoksista ilmoitamme asiakkaillemme vähintään kuukausi ennen muutosten voimaantuloa.

Turvasoittopalvelu

Soittopalvelu on tarjolla kautta maan

Sopimus toimitetaan postitse tai haluttaessa sähköpostilla. Kuukausilaskuun lisätään 5 € laskutuslisä, mikäli se lähetetään postitse. Sähköpostitse lähetettävissä laskuissa ei lisäveloitusta.

Lisätietoja soittopalvelusta saat ottamalla yhteyttä p. 045 606 2150.

Lue lisää

Yhteystiedot

Ekohoiva Oy

Museokatu 24 A 22
00110 Helsinki

Puhelin:
045 606 2150