Nyt Jalkahoito kevään kynnyksellä

Jalkahoito on näin kevään kynnyksellä kaiken ikäisille sukupuoleen katsomatta ajankohtainen. Talviaikaan jalkojen iho ei pääse niin hyvin hengittämään kun käytämme paksuja sukkia ja talvikenkiä. Jalkapohjan päkiöihin tulee helpommin kovettumia. Ääreisverenkierto heikkenee kylmyydestä ja vaikuttaa näin myös jalkaterien lihasaktivoitumiseen.

Ekohoivan tarjoama jalkahoito on todella ylellinen kotiin tuotu hoito vanhuksille. Magnesiumkylpy pehmentää  kovettumat ja tunnet heti kuinka samettinen ihosta tulee. Jalkahoitajamme tekee jalkateriin ja sääriin perinteisen hieronnan joka vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa sekä  vapauttaa lihastukoksia. Jalkojen ihon ja kynsien kunto tarkistetaan sekä kynnet leikataan. Mahdollista saada myös kynsien lakkaus.

Tarjoamme kevään kunniaksi jalkahoidon -10% alennuksella 30.4.2015 asti.

jalkahoitosivulle

Ajankohtaiset uutiset

Tico terapiakoira

Tarjoamme hoivasopimusasiakkaillemme mahdollisuuden saada ilman lisämaksua terapiakoira Ticon sopimuksen mukaan käynnille. Tico on 11v. pitkäkarvainen chihuahua vanhus, joka on ikäistään huomattavasti nuoremman oloinen. Tico onkin saanut hyvää ravintoa, huolenpitoa, ulkoilua ja suuren määrän rakkautta. Tico on luonteeltaan avoin, sosiaalinen ja ihmisrakas. Tico nauttii rapsutuksista ja hellästi puhumisesta ylikaiken.

Hinnasto

Hinnat löydät palveluiden yhteydestä.

Pidätämme oikeuden hinta-, ehto-, palvelumuutoksiin, jotka johtuvat tuotanto-, hankinta- tai muiden kustannusten tai muiden toimintaolosuhteiden olennaisesta muutoksesta, tai lainsäädännöstä tai viranomaisen päätöksestä.  Mahdollisista muutoksista ilmoitamme asiakkaillemme vähintään kuukausi ennen muutosten voimaantuloa.

Turvasoittopalvelu

Soittopalvelu on tarjolla kautta maan

Sopimus toimitetaan postitse tai haluttaessa sähköpostilla. Kuukausilaskuun lisätään 5 € laskutuslisä, mikäli se lähetetään postitse. Sähköpostitse lähetettävissä laskuissa ei lisäveloitusta.

Lisätietoja soittopalvelusta saat ottamalla yhteyttä p. 045 606 2150.

Lue lisää

Yhteystiedot

Ekohoiva Oy

Museokatu 24 A 22
00110 Helsinki

Puhelin:
045 606 2150