Terapiakoira

IMG 3644Hoiva- tai kotipalvelun asiakkaana sinun on mahdollisuus saada osalle käynneistä ihastuttava terapiakoira Tico. Olemme saaneet hyvää palautetta terapiakoiran käytöstä.

Usein vanhukselle voi olla kynnys lähteä ulos vaikka tukena onkin hoivahenkilö, mutta koiran kanssa ulos lähteminen onkin usein huomattavasti mielekkäämpää, koska ulkoilu saa ihan uuden sisällön. Näin vanhus kokee myös oman roolinsa tärkeäksi kun saa ulkoiluttaa terapiakoiraa. Terapiakoiran sylissä pitäminen ja silittäminen vähentää jännitystä ja stressiä sekä tekee keskustelutuokiot helpommiksi. Tutkimustulokset osoittavat kiistatta että jo lyhyt lemmikin silittelyhetki alentaa verenpainetta ja pulssia. 

Voit tutustua tarkemmin terapiakoiraamme Ticoon linkistä:

http://vanhustenhoivapalvelut.fi/hoivapalvelut/terapiakoira.html 

Ajankohtaiset uutiset

Tico terapiakoira

Tarjoamme hoivasopimusasiakkaillemme mahdollisuuden saada ilman lisämaksua terapiakoira Ticon sopimuksen mukaan käynnille. Tico on 11v. pitkäkarvainen chihuahua vanhus, joka on ikäistään huomattavasti nuoremman oloinen. Tico onkin saanut hyvää ravintoa, huolenpitoa, ulkoilua ja suuren määrän rakkautta. Tico on luonteeltaan avoin, sosiaalinen ja ihmisrakas. Tico nauttii rapsutuksista ja hellästi puhumisesta ylikaiken.

Hinnasto

Hinnat löydät palveluiden yhteydestä.

Pidätämme oikeuden hinta-, ehto-, palvelumuutoksiin, jotka johtuvat tuotanto-, hankinta- tai muiden kustannusten tai muiden toimintaolosuhteiden olennaisesta muutoksesta, tai lainsäädännöstä tai viranomaisen päätöksestä.  Mahdollisista muutoksista ilmoitamme asiakkaillemme vähintään kuukausi ennen muutosten voimaantuloa.

Turvasoittopalvelu

Soittopalvelu on tarjolla kautta maan

Sopimus toimitetaan postitse tai haluttaessa sähköpostilla. Kuukausilaskuun lisätään 5 € laskutuslisä, mikäli se lähetetään postitse. Sähköpostitse lähetettävissä laskuissa ei lisäveloitusta.

Lisätietoja soittopalvelusta saat ottamalla yhteyttä p. 045 606 2150.

Lue lisää

Yhteystiedot

Ekohoiva Oy

Museokatu 24 A 22
00110 Helsinki

Puhelin:
045 606 2150