Vanhusten hyvinvointipalvelut

Ikääntyvällä ihmisellä on jopa suurempi tarve erityyppisille hyvinvointipalveluille. Ikääntyvän ikä ja sairaudet heikentävät verenkiertoa, ihon kuntoa, aineenvaihduntaa, lihasten kuntoa ja nivelten liikkuvuutta jne..
Pystytkö itse leikkaamaan varpaan kyntesi? Haluaisitko hemmotella itseäsi mutta et tiedä minne mennä?

Ekohoiva tuo tärkeimmät vanhusten hyvinvointipalvelut suoraan kotiisi. Ammattitaitoinen hoitaja / hierojamme toteuttaa ihanat, virkistävät hoidot helposti ja mukavasti kotonasi. Saat samalla myös keskustelutuokion.
Kysy myös sarjahoitojamme.

hyvinvointipalvelut 

TARJOUS

Kesä on tulossa, hyvä hetki hoitaa jalat kuntoon. Jalkahoidon hinnasta -10% 31.5.2015 asti.

Parafiinihoito

Parafiinihoito on nopeasti saavuttanut valtaisan suosion ja tämä hoito perustuu hitaasti säteilevän matalan lämmön vaikutuksen ja soveltuu erityisesti käsi – ja jalkahoitoihin, mainiosti myös reumakäsien kuntoutukseen.

Lue lisää

Tico terapiakoira

Tarjoamme hoivasopimusasiakkaillemme mahdollisuuden saada ilman lisämaksua terapiakoira Ticon sopimuksen mukaan käynnille. Tico on 11v. pitkäkarvainen chihuahua vanhus, joka on ikäistään huomattavasti nuoremman oloinen. Tico onkin saanut hyvää ravintoa, huolenpitoa, ulkoilua ja suuren määrän rakkautta. Tico on luonteeltaan avoin, sosiaalinen ja ihmisrakas. Tico nauttii rapsutuksista ja hellästi puhumisesta ylikaiken.

Hinnasto

Hinnat löydät palveluiden yhteydestä.

Pidätämme oikeuden hinta-, ehto-, palvelumuutoksiin, jotka johtuvat tuotanto-, hankinta- tai muiden kustannusten tai muiden toimintaolosuhteiden olennaisesta muutoksesta, tai lainsäädännöstä tai viranomaisen päätöksestä.  Mahdollisista muutoksista ilmoitamme asiakkaillemme vähintään kuukausi ennen muutosten voimaantuloa.

Turvasoittopalvelu

Soittopalvelu on tarjolla kautta maan

Sopimus toimitetaan postitse tai haluttaessa sähköpostilla. Kuukausilaskuun lisätään 5 € laskutuslisä, mikäli se lähetetään postitse. Sähköpostitse lähetettävissä laskuissa ei lisäveloitusta.

Lisätietoja soittopalvelusta saat ottamalla yhteyttä p. 045 606 2150.

Lue lisää

Yhteystiedot

Ekohoiva Oy

Museokatu 24 A 22
00110 Helsinki

Puhelin:
045 606 2150