Hieronta omassa kodissa

Hieronta aikaansaa mielihyvän tunteen. Hierottava kokee hierojan kosketuksen miellyttävänä. Kevytkin ihonhieronta vapauttaa ihon soluissa vaikuttavia aineita, kuten histamiinia ja serotoniiniia. Nämä vaikuttavat kehossa esimerkiksi verisuonia laajentamalla ja ihon lämpötilaa nostamalla. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa, laajentaa verisuonia ja auttaa sydämen toimintaa.

30 min erityisesti niska- hartiaseudulle

HINTA 49€

45 min soveltuu niska-hartia ja selkähieronnalle

HINTA 69€

60 min koko vartalo hieronta

HINTA 89€

Hinnat sisältävät ALV 24%, työntekijän matkakulut, hoitotuotteet ja -tarvikkeet.

hieronta

Tico terapiakoira

Tarjoamme hoivasopimusasiakkaillemme mahdollisuuden saada ilman lisämaksua terapiakoira Ticon sopimuksen mukaan käynnille. Tico on 11v. pitkäkarvainen chihuahua vanhus, joka on ikäistään huomattavasti nuoremman oloinen. Tico onkin saanut hyvää ravintoa, huolenpitoa, ulkoilua ja suuren määrän rakkautta. Tico on luonteeltaan avoin, sosiaalinen ja ihmisrakas. Tico nauttii rapsutuksista ja hellästi puhumisesta ylikaiken.

Hinnasto

Hinnat löydät palveluiden yhteydestä.

Pidätämme oikeuden hinta-, ehto-, palvelumuutoksiin, jotka johtuvat tuotanto-, hankinta- tai muiden kustannusten tai muiden toimintaolosuhteiden olennaisesta muutoksesta, tai lainsäädännöstä tai viranomaisen päätöksestä.  Mahdollisista muutoksista ilmoitamme asiakkaillemme vähintään kuukausi ennen muutosten voimaantuloa.

Turvasoittopalvelu

Soittopalvelu on tarjolla kautta maan

Sopimus toimitetaan postitse tai haluttaessa sähköpostilla. Kuukausilaskuun lisätään 5 € laskutuslisä, mikäli se lähetetään postitse. Sähköpostitse lähetettävissä laskuissa ei lisäveloitusta.

Lisätietoja soittopalvelusta saat ottamalla yhteyttä p. 045 606 2150.

Lue lisää

Yhteystiedot

Ekohoiva Oy

Museokatu 24 A 22
00110 Helsinki

Puhelin:
045 606 2150