PARAFIINIHOITO OMASSA KODISSA

Mikä on parafiinihoito?
Parafiinihoito on nopeasti saavuttanut valtaisan suosion ja tämä hoito perustuu hitaasti säteilevän matalan lämmön vaikutuksen ja soveltuu erityisesti käsi – ja jalkahoitoihin, mainiosti myös reumakäsien kuntoutukseen.
Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiini tehostaa huomattavasti hoitoaineiden imeytymistä sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa, rentouttaa ja lievittää kipuja, häivyttää uurteita ja ryppyjä. Hoidon lopputuloksena on pehmeä iho, joka myös näyttää terveemmältä ja huomattavasti nuoremmalta. Erityisen kosteuttava parafiinihoito soveltuu erinomaisesti käsien ja jalkojen talvihoidoksi ja on myös nopea ja mukava lisä muiden palveluiden yhteydessä. Parafiinihoitoa suositellaan myös hieronnan yhteydessä - hierominen on erityisen tehokasta kun lihakset ovat jo lämmenneet. Hierontaa ei tehdä mikäli iho on haavaumilla tai ihottumaa.

Miten parafiinihoitoa tehdään ?
Hoidon aluksi kädet kuoritaan kosteuttavalla kuorintavoiteella jotta hoitavat aineosat imeytyvät mahdollisimman tehokkaasti. Tarvittaessa levitetään käsille myös naamio ja kynsinauhoille öljy jonka jälkeen kädet upotetaan 3 kertaa parafiiniin. Jähmettyessään parafiini muodostaa käteen "kuoren". Tämän päälle laitetaan muovinen suojapussi ja froteinen lämpöhansikas, joka tehostaa hoitovaikutusta. Parafiini saa vaikuttaa kädellä 15–20 minuuttia. Sitä saa nauttia rentoutuessa pidempääkin jos meneillä oleva hoitoaika sen sallii. Kun parafiini on saanut vaikuttaa, poistetaan parafiinikuori kädeltä. Lopuksi kädet on taivallisen pehmeät.

Parafiinin hyödyt

parafiinihoitoTarjoaa tasaisen, läpäisevän hoidon mm.

  • nivelten jäykkyydestä ja reumasta kärsiville
  • kuivalle sekä atooppiselle iholle

Parafiinihoidon pitkävaikutteinen lämpö :

  • lievittää kipua, jäykkyyttä, tulehdusta
  • lievitää urheiluvammoja ja lihaskouristuksia

Lämmin rauhoittava parafiini :

  • elvyttää verenkiertoa, avaa ihohuokoset
  • tasoittaa juonteikasta ihoa
  • pehmentää ja kosteuttaa ihoa

Kosteuttava laventeliparafiinihoito on erinomainen apu kuivalle iholle ja on erittäin suosittu kylmällä kaudella.

Parafiinihoitojen hinnat

Parafiinihoitojen hinnat muiden hoitojen yhteydessä
Parafiinihoito käsille 35€
Parafiinihoito jaloille 35€

Tico terapiakoira

Tarjoamme hoivasopimusasiakkaillemme mahdollisuuden saada ilman lisämaksua terapiakoira Ticon sopimuksen mukaan käynnille. Tico on 11v. pitkäkarvainen chihuahua vanhus, joka on ikäistään huomattavasti nuoremman oloinen. Tico onkin saanut hyvää ravintoa, huolenpitoa, ulkoilua ja suuren määrän rakkautta. Tico on luonteeltaan avoin, sosiaalinen ja ihmisrakas. Tico nauttii rapsutuksista ja hellästi puhumisesta ylikaiken.

Hinnasto

Hinnat löydät palveluiden yhteydestä.

Pidätämme oikeuden hinta-, ehto-, palvelumuutoksiin, jotka johtuvat tuotanto-, hankinta- tai muiden kustannusten tai muiden toimintaolosuhteiden olennaisesta muutoksesta, tai lainsäädännöstä tai viranomaisen päätöksestä.  Mahdollisista muutoksista ilmoitamme asiakkaillemme vähintään kuukausi ennen muutosten voimaantuloa.

Turvasoittopalvelu

Soittopalvelu on tarjolla kautta maan

Sopimus toimitetaan postitse tai haluttaessa sähköpostilla. Kuukausilaskuun lisätään 5 € laskutuslisä, mikäli se lähetetään postitse. Sähköpostitse lähetettävissä laskuissa ei lisäveloitusta.

Lisätietoja soittopalvelusta saat ottamalla yhteyttä p. 045 606 2150.

Lue lisää

Yhteystiedot

Ekohoiva Oy

Museokatu 24 A 22
00110 Helsinki

Puhelin:
045 606 2150