Meille töihin

 1. Haluaisitko itse viettää tulevaisuudessa onnellisen vanhuuden kotona monipuolisten palveluiden tukemana?

  Ekohoiva tarjoaa inhimillistä, arvostavaa, luotettavaa ja ammattimaista apua vanhuksille heidän omassa kodissaan. Haluamme mahdollistaa laadukkaan ja virikkeellisen elämän kotona vanhuksen omien palveluvalintojen mukaan. Yrityksemme motto onkin "Ihminen Ihmiselle"! Mikäli olet sydämellinen, aidolla auttamisen halulla oleva hoiva-alan ammattilainen niin ota rohkeasti yhteyttä ja saat avoimista paikoista lisätietoa.

 2. Nimi(*)
  Syöte ei kelpaa
 3. Puhelin(*)
  Syöte ei kelpaa
 4. Sähköposti
  Syöte ei kelpaa
 5. Kerro lyhyesti itsestäsi
  Syöte ei kelpaa
 6. Miksi haluat meille töihin?
  Syöte ei kelpaa

Yhteystiedot

Ekohoiva Oy

Museokatu 24 A 22
00110 Helsinki

Puhelin:
045 606 2150

Tico terapiakoira

Tarjoamme hoivasopimusasiakkaillemme mahdollisuuden saada ilman lisämaksua terapiakoira Ticon sopimuksen mukaan käynnille. Tico on 11v. pitkäkarvainen chihuahua vanhus, joka on ikäistään huomattavasti nuoremman oloinen. Tico onkin saanut hyvää ravintoa, huolenpitoa, ulkoilua ja suuren määrän rakkautta. Tico on luonteeltaan avoin, sosiaalinen ja ihmisrakas. Tico nauttii rapsutuksista ja hellästi puhumisesta ylikaiken.

Hinnasto

Hinnat löydät palveluiden yhteydestä.

Pidätämme oikeuden hinta-, ehto-, palvelumuutoksiin, jotka johtuvat tuotanto-, hankinta- tai muiden kustannusten tai muiden toimintaolosuhteiden olennaisesta muutoksesta, tai lainsäädännöstä tai viranomaisen päätöksestä.  Mahdollisista muutoksista ilmoitamme asiakkaillemme vähintään kuukausi ennen muutosten voimaantuloa.

Turvasoittopalvelu

Soittopalvelu on tarjolla kautta maan

Sopimus toimitetaan postitse tai haluttaessa sähköpostilla. Kuukausilaskuun lisätään 5 € laskutuslisä, mikäli se lähetetään postitse. Sähköpostitse lähetettävissä laskuissa ei lisäveloitusta.

Lisätietoja soittopalvelusta saat ottamalla yhteyttä p. 045 606 2150.

Lue lisää

Yhteystiedot

Ekohoiva Oy

Museokatu 24 A 22
00110 Helsinki

Puhelin:
045 606 2150