Vanhusten hoivapalvelut

hoivapalvelutEkohoiva tarjoaa vanhusten hoivapalveluita Helsingin kotitalouksille. Hoivapalvelumme mahdollistavat onnellisen, turvallisen sekä virikkeellisen arjen ikäihmiselle tämän omassa kodissa. Hoivapalvelumme ovat tärkeitä silloin, kun asiakas tarvitsee alentuneen toimintakyvyn vuoksi apua kotiin, selviytyäkseen jokapäiväisissä toiminnoissa tai yksinäisyyden vuoksi haluaa seuraa kotiinsa tai kodin ulkopuolella hoidettaviin asioihin. Tarjoamme asiakkaallemme aina saman, tutun ja osaavan hoivatyöntekijän palvelemaan yksilöllisesti hänelle tärkeissä asioissa.

Vanhusten hoivapalveluiden valikoima

keskustelua ja kuuntelua niin menneistä kuin nykyhetkestä, lukeminen vanhukselle, yhdessä askartelua tai pöytäpelien pelaamista, ruuanlaittoa , leipomista , kodin pienet askareet mm. lamppujen polttimoiden vaihdot, paristojen vaihdot, pienet naulaukset tai ruuvaukset, kauppa-asiointi yhdessä tai työntekijän toimesta, kodin siistiminen, vaatteiden silittäminen, liinavaatteiden vaihto, muu asiointiapu yhdessä esim. terveyskeskus, posti, pankki, kela jne., vaateostoksilla käynti, ulkoilu, jumppatuokiot kotona, apuvälineiden kartoitus kotiin, lääkkeidenotto muistutus, peseytymisapu, ravitsemusneuvonta, muiden palveluiden neuvonta, terapiakoiran käynti, juhlien järjestelyapu, tarjoiluapu juhlissa, opastusta tietokoneeen käytössä.

Asiakas voi valita itselleen sopivat hoivapalvelut ja vaihdella niitä tarpeiden mukaan eri käyntikerroilla. Hinnoittelu on aina turvallisesti sama ja ALV 0% jos henkilö oikeutettu sosiaalisiin palveluihin.

Pienikin apu helpottaa kotona pärjäämistä.

Hoivapalvelumme sisältävät kaikki päivittäiset askareet, jotka auttavat ikäihmistä pärjäämään kotonaan ja tuntemaan olonsa turvalliseksi ja mielen pirteämmäksi. Avustamme muun muassa ruuanvalmistuksessa tai leipomisessa, peseytymisessä ja henkilökohtaisen hygienian hoidossa. Hoidamme myös kauppa- ja muun asiointiavun yhdessä tai työntekijän toimesta, ulkoilun yhdessä, kotona jumppauksen, päivän lehtien lukuavun, sekä yksinkertaisesti yhdessä olon keskustellen ja kuunnellen.

Kun voi itse valita ja päättää

Oletko kyllästynyt yksipuoliseen ruokavalioon tai ostopalveluun milloin et voi syödä mitä itse haluaisit? Ekohoivan työntekijän kanssa voit yhdessä suunnitella päivän / viikon ruokiasi ja tehdä ne juuri niistä aineksista kuin itse haluat yhdessä työntekijän kanssa. Oletko huolissasi läheisesi ruokavaliosta, ei hätää Ekohoivan hoivapalvelun ammattityöntekijä kartoittaa puutteet ruokavaliosta ja ehdottaa parannuksia.

Haluaisitko liikkua mutta et tiedä miten ja minne mennä? Me hoivapalvelujen ammattilaiset autamme etsimään säännöllisen liikuntaharrastuksen ja tulemme halutessasi mukaasi. Tarjoamme myös oman hoivatyöntekijämme kanssa ulkoilua ja jumppatuokioita kotona.

Liikunta on välttämätöntä ikäihmisten toimintakyvylle

Hoivapalveluiden valikko

ILMAINEN KOTIKÄYNTI JA PALVELUSOPIMUKSEN TEKO

Asiakkaan tarpeet huomioiden maksuttomalla kotikäynnillä kartoitamme aina tapauskohtaisesti kunkin asiakassopimuksen sisällytettävät palvelut. Lisäksi voit aina ostaa hyvinvointipalveluita yksittäisinä kertoina.

TARJOUS

Anna läheisellesi seniorille mahtava hoivapaketti lahjaksi!

5 hoivakäyntiä = 10 tuntia

32€ / h = 320€ ( alv 0% )

Yhdessä ruuan laittoa, ulkoilu- ja asiointiapua, kodin siistimistä jne.»»

Mahdollisuus kotitalousvähennykseen, sisältää työntekijän matkakulut.

 

Tico terapiakoira

Tarjoamme hoivasopimusasiakkaillemme mahdollisuuden saada ilman lisämaksua terapiakoira Ticon sopimuksen mukaan käynnille. Tico on 11v. pitkäkarvainen chihuahua vanhus, joka on ikäistään huomattavasti nuoremman oloinen. Tico onkin saanut hyvää ravintoa, huolenpitoa, ulkoilua ja suuren määrän rakkautta. Tico on luonteeltaan avoin, sosiaalinen ja ihmisrakas. Tico nauttii rapsutuksista ja hellästi puhumisesta ylikaiken.

Hinnasto

Hinnat löydät palveluiden yhteydestä.

Pidätämme oikeuden hinta-, ehto-, palvelumuutoksiin, jotka johtuvat tuotanto-, hankinta- tai muiden kustannusten tai muiden toimintaolosuhteiden olennaisesta muutoksesta, tai lainsäädännöstä tai viranomaisen päätöksestä.  Mahdollisista muutoksista ilmoitamme asiakkaillemme vähintään kuukausi ennen muutosten voimaantuloa.

Turvasoittopalvelu

Soittopalvelu on tarjolla kautta maan

Sopimus toimitetaan postitse tai haluttaessa sähköpostilla. Kuukausilaskuun lisätään 5 € laskutuslisä, mikäli se lähetetään postitse. Sähköpostitse lähetettävissä laskuissa ei lisäveloitusta.

Lisätietoja soittopalvelusta saat ottamalla yhteyttä p. 045 606 2150.

Lue lisää

Yhteystiedot

Ekohoiva Oy

Museokatu 24 A 22
00110 Helsinki

Puhelin:
045 606 2150