Terapiakoira

Tarjoamme hoivasopimusasiakkaillemme mahdollisuuden saada ilman lisämaksua terapiakoira Ticon sopimuksen mukaan käynnille. Tico on 11v. pitkäkarvainen chihuahua vanhus, joka on ikäistään huomattavasti nuoremman oloinen. Tico onkin saanut hyvää ravintoa, huolenpitoa, ulkoilua ja suuren määrän rakkautta. Tico on luonteeltaan avoin, sosiaalinen ja ihmisrakas. Tico nauttii rapsutuksista ja hellästi puhumisesta ylikaiken. Tico voi käynnin aikana olla asiakkaan sylissä hoivattavana ja voimme yhdessä ulkoiluttaa Ticoa.

Terapiakoirien käyttö on tuottanut paljon hyviä tuloksia vanhusten hoitotyössä ympäri maailmaa myös Suomessa.

  • Eläin pystyy hyvin usein lievittämään surua ja pahaa oloa.
  • Lemmikin fyysinen koskettaminen saa ihmisen voimaan paremmin.
  • Jo hetken koiran silittely alentaa pulssia ja verenpainetta.
  • Päänsärkyä ilmenee vähemmän kuin muilla.
  • Rentoutuminen onnistuu huomattavasti helpommin lemmikin seurassa.
  • Ruuansulatus näyttää sekin toimivan paremmin lemmikkieläimen omistajalla.
  • Univaikeudet ovat lemmikin omistajilla harvinaisempia kuin muilla.

Klikkaa kuvat suuremmaksi!

IMG 4599 IMG 3644

Hoivapalveluiden valikko

Tico terapiakoira

Tarjoamme hoivasopimusasiakkaillemme mahdollisuuden saada ilman lisämaksua terapiakoira Ticon sopimuksen mukaan käynnille. Tico on 11v. pitkäkarvainen chihuahua vanhus, joka on ikäistään huomattavasti nuoremman oloinen. Tico onkin saanut hyvää ravintoa, huolenpitoa, ulkoilua ja suuren määrän rakkautta. Tico on luonteeltaan avoin, sosiaalinen ja ihmisrakas. Tico nauttii rapsutuksista ja hellästi puhumisesta ylikaiken.

Hinnasto

Hinnat löydät palveluiden yhteydestä.

Pidätämme oikeuden hinta-, ehto-, palvelumuutoksiin, jotka johtuvat tuotanto-, hankinta- tai muiden kustannusten tai muiden toimintaolosuhteiden olennaisesta muutoksesta, tai lainsäädännöstä tai viranomaisen päätöksestä.  Mahdollisista muutoksista ilmoitamme asiakkaillemme vähintään kuukausi ennen muutosten voimaantuloa.

Turvasoittopalvelu

Soittopalvelu on tarjolla kautta maan

Sopimus toimitetaan postitse tai haluttaessa sähköpostilla. Kuukausilaskuun lisätään 5 € laskutuslisä, mikäli se lähetetään postitse. Sähköpostitse lähetettävissä laskuissa ei lisäveloitusta.

Lisätietoja soittopalvelusta saat ottamalla yhteyttä p. 045 606 2150.

Lue lisää

Yhteystiedot

Ekohoiva Oy

Museokatu 24 A 22
00110 Helsinki

Puhelin:
045 606 2150