Kotipalvelut

Vanhusten kotipalvelut

Ekohoivan tarjoamat vanhusten kotipalvelut auttavat arjessa selviytymisessä. Kotipalvelun sisältö sovitaan aina yksilöllisten tarpeiden mukaan. Kotipalvelu voi olla esimerkiksi viikottainen perussiivous tai koostua erilaisista pikku askareista. Voit yhdistää kotipalvelun ja hoivapalvelun tarjonnasta itsellesi sopivan kokonaisuuden. Jokainen kotipalvelukäynti tai hoivapalvelukäynti voi olla sisällöltään juuri sen hetken tarpeita vastaava.

Vanhusten kotipalvelu on arvokasta ja tärkeää työtä, kunnioitamme jokaista asiakasta ja heidän avun tarvetta. Meille on kunnia asia tarjota laadukasta kotipalvelua Helsingin alueella.

Ekohoivan tarjoama kotipalvelun hinnoittelu on aina turvallisesti sama ja ALV 0% jos henkilö oikeutettu sosiaalisiin palveluihin.

Kotisiivous

kotisiivousHaluaisitko tilata kotiisi säännöllisen viikkosiivouksen?
Ekohoiva tarjoaa kokonaisvaltaiset vanhusten kotipalvelut vanhusten kotiin. Ekohoivan ammattilaiset tekevät työtään yhdessä asiakkaan kanssa – hänen toiveensa ja kodinhoidon tarpeensa tarkasti huomioiden. Ekohoivan ammattitaitoiset kodinhoitajat auttavat asiakkaitamme siivouksen lisäksi myös muissa kotiaskareissa. Perusviikkosiivoukseen kuulu lattioiden imurointi ja pesu, wc:n / kylpyhuoneen puhdistus, pölyjen pyyhintä, kukkien kastelu, roskien vienti.
Tutustu myös yrityksemme hoivapalveluihin sekä hyvinvointipalveluihin.

Maksuton siivouskartoitus

Jokainen vanhusten kotipalvelu -sopimus aloitetaan tapaamisella, jossa asiantuntijamme kartoittaa juuri sinun ja kotisi tarpeet. Suunnittelemme vanhusten kotipalvelut aina toiveittesi mukaan. Asiakaspalvelijamme käyvät luonasi tekemässä maksuttoman kodinhoitosuunnitelman, jolloin sovitaan tehtävät työt, tuntimäärä ja käyntitiheys. Suunnitelman tekeminen ei velvoita sinua palvelun tilaamiseen.
Suoritamme työn asiakkaan omilla siivousvälineillä ja puhdistusaineilla. Kun siivous tehdään kodin omilla välineillä ja puhdistusaineilla, bakteerit ja muut epäpuhtaudet eivät kulkeudu kodista toiseen.

Siivousvälineet

Siivousvälineet ja puhdistusaineet käydään läpi työntekijämme kanssa kodinhoitosuunnitelman laatimisen yhteydessä ja asiakas saa valita mitä siivousvälineitä käytetään. Autamme mielellämme tarkoituksenmukaisten siivousvälineiden ja puhdistusaineiden valinnassa.

Rekisteröityneenä sosiaalipalvelujen tuottajana voi Ekohoiva tarjota asiakkailleen arvonlisäverottomia kodinhoitopalveluja. Alentuneen toimintakyvyn myötä etuun oikeutetut asiakkaamme saavat merkittävää säästöä. Myös näistä palveluista voi tehdä 45 % kotitalousvähennyksen verotuksessa. Kerromme mielellämme lisää vanhusten kotipalveluista, hoivapalveluista sekä hyvinvointipalveluista.

Kotipalveluiden valikko

PIHATYÖT

Asutko omakotitalossa tai pientalossa?

Hoidamme myös asiakkaan välineillä nurmikon leikkaamisen ja pienlumityöt mm. kulkuväylien avaamisen.

lumenluonti

Tico terapiakoira

Tarjoamme hoivasopimusasiakkaillemme mahdollisuuden saada ilman lisämaksua terapiakoira Ticon sopimuksen mukaan käynnille. Tico on 11v. pitkäkarvainen chihuahua vanhus, joka on ikäistään huomattavasti nuoremman oloinen. Tico onkin saanut hyvää ravintoa, huolenpitoa, ulkoilua ja suuren määrän rakkautta. Tico on luonteeltaan avoin, sosiaalinen ja ihmisrakas. Tico nauttii rapsutuksista ja hellästi puhumisesta ylikaiken.

Hinnasto

Hinnat löydät palveluiden yhteydestä.

Pidätämme oikeuden hinta-, ehto-, palvelumuutoksiin, jotka johtuvat tuotanto-, hankinta- tai muiden kustannusten tai muiden toimintaolosuhteiden olennaisesta muutoksesta, tai lainsäädännöstä tai viranomaisen päätöksestä.  Mahdollisista muutoksista ilmoitamme asiakkaillemme vähintään kuukausi ennen muutosten voimaantuloa.

Turvasoittopalvelu

Soittopalvelu on tarjolla kautta maan

Sopimus toimitetaan postitse tai haluttaessa sähköpostilla. Kuukausilaskuun lisätään 5 € laskutuslisä, mikäli se lähetetään postitse. Sähköpostitse lähetettävissä laskuissa ei lisäveloitusta.

Lisätietoja soittopalvelusta saat ottamalla yhteyttä p. 045 606 2150.

Lue lisää

Yhteystiedot

Ekohoiva Oy

Museokatu 24 A 22
00110 Helsinki

Puhelin:
045 606 2150