Kotipalveluiden hinnat

ARKISIN 8-17 42€ / h ( alv. 0% ) sisältää työntekijän matkakulun, minimiveloitus 2 tuntia.
Mahdollisuus kotitalousvähennykseen.

Peruutukset ja muutokset

Peruutukset tulee tehdä viisi (5) työpäivää ennen sovittua käyntipäivää, muussa tapauksessa myyjällä on oikeus veloittaa käyttämättä jääneestä palvelusta täysi hinta.
Kaikki muutokset tai peruutukset tulee tehdä Ekohoiva Oy:n asiakaspalveluun, ei kotona työskentelevälle työntekijälle.

Laskutus

Tuntityöt laskutetaan kerran kuukaudessa jälkikäteen. Huomautusmaksu
maksamattomasta laskusta on 5,00 € (alv 24%).

Pidätämme oikeuden hinta-, ehto-, palvelumuutoksiin, jotka johtuvat tuotanto-, hankinta- tai muiden kustannusten tai muiden toimintaolosuhteiden olennaisesta muutoksesta, tai lainsäädännöstä tai viranomaisen päätöksestä. Mahdollisista muutoksista ilmoitamme asiakkaillemme vähintään kuukausi ennen muutosten voimaantuloa.

Kotipalveluiden valikko

PIHATYÖT

Asutko omakotitalossa tai pientalossa?

Hoidamme myös asiakkaan välineillä nurmikon leikkaamisen ja pienlumityöt mm. kulkuväylien avaamisen.

lumenluonti

Tico terapiakoira

Tarjoamme hoivasopimusasiakkaillemme mahdollisuuden saada ilman lisämaksua terapiakoira Ticon sopimuksen mukaan käynnille. Tico on 11v. pitkäkarvainen chihuahua vanhus, joka on ikäistään huomattavasti nuoremman oloinen. Tico onkin saanut hyvää ravintoa, huolenpitoa, ulkoilua ja suuren määrän rakkautta. Tico on luonteeltaan avoin, sosiaalinen ja ihmisrakas. Tico nauttii rapsutuksista ja hellästi puhumisesta ylikaiken.

Hinnasto

Hinnat löydät palveluiden yhteydestä.

Pidätämme oikeuden hinta-, ehto-, palvelumuutoksiin, jotka johtuvat tuotanto-, hankinta- tai muiden kustannusten tai muiden toimintaolosuhteiden olennaisesta muutoksesta, tai lainsäädännöstä tai viranomaisen päätöksestä.  Mahdollisista muutoksista ilmoitamme asiakkaillemme vähintään kuukausi ennen muutosten voimaantuloa.

Turvasoittopalvelu

Soittopalvelu on tarjolla kautta maan

Sopimus toimitetaan postitse tai haluttaessa sähköpostilla. Kuukausilaskuun lisätään 5 € laskutuslisä, mikäli se lähetetään postitse. Sähköpostitse lähetettävissä laskuissa ei lisäveloitusta.

Lisätietoja soittopalvelusta saat ottamalla yhteyttä p. 045 606 2150.

Lue lisää

Yhteystiedot

Ekohoiva Oy

Museokatu 24 A 22
00110 Helsinki

Puhelin:
045 606 2150