Turvasoittopalvelu

Mielenrauhaa ja turvaa – tilaa päivittäinen voinnintarkistussoitto

turvasoittoPäivittäinen voinnintarkistussoitto rauhoittaa mieltä pienellä kustannuksella sekä poistaa yksinäisyyden tunnetta. Voit tilata soiton arkisin joko aamu -tai iltapäivään 08.00-17.00 välisenä aikana. Hinta 47 €/kk (sis. alv 24%). Työntekijämme keskustelee omaisesi kanssa päivän voinnista ja suunnitelmista. Mikäli asiakkaaseen ei saada yhteyttä muutaman soittoyrityksen jälkeen olemme yhteydessä toiveen mukaan omaisiin tai muuhun lähihenkilöön. Hätätilanteissa hälytämme apua.

Turvasoittopalvelu on tarjolla kautta maan ja sopimus ei sisällä erillistä sitoutumisaikaa. Sopimus toimitetaan postitse tai haluttaessa sähköpostilla. Kuukausilaskuun lisätään 5 € laskutuslisä, mikäli se lähetetään postitse. Sähköpostitse lähetettävissä laskuissa ei lisäveloitusta.

Turvasoittopalvelun asiakkaille Helsingissä tehdään myös maksuton kotikäyntikartoitus hoiva- ja kotipalveluista.

Lisätietoja turvasoittopalvelusta saat ottamalla yhteyttä p. 045 606 2150.

Voinnintarkistussoitolla pientä piristystä päivittäiseen elämään!

Kotipalveluiden valikko

PIHATYÖT

Asutko omakotitalossa tai pientalossa?

Hoidamme myös asiakkaan välineillä nurmikon leikkaamisen ja pienlumityöt mm. kulkuväylien avaamisen.

lumenluonti

Tico terapiakoira

Tarjoamme hoivasopimusasiakkaillemme mahdollisuuden saada ilman lisämaksua terapiakoira Ticon sopimuksen mukaan käynnille. Tico on 11v. pitkäkarvainen chihuahua vanhus, joka on ikäistään huomattavasti nuoremman oloinen. Tico onkin saanut hyvää ravintoa, huolenpitoa, ulkoilua ja suuren määrän rakkautta. Tico on luonteeltaan avoin, sosiaalinen ja ihmisrakas. Tico nauttii rapsutuksista ja hellästi puhumisesta ylikaiken.

Hinnasto

Hinnat löydät palveluiden yhteydestä.

Pidätämme oikeuden hinta-, ehto-, palvelumuutoksiin, jotka johtuvat tuotanto-, hankinta- tai muiden kustannusten tai muiden toimintaolosuhteiden olennaisesta muutoksesta, tai lainsäädännöstä tai viranomaisen päätöksestä.  Mahdollisista muutoksista ilmoitamme asiakkaillemme vähintään kuukausi ennen muutosten voimaantuloa.

Turvasoittopalvelu

Soittopalvelu on tarjolla kautta maan

Sopimus toimitetaan postitse tai haluttaessa sähköpostilla. Kuukausilaskuun lisätään 5 € laskutuslisä, mikäli se lähetetään postitse. Sähköpostitse lähetettävissä laskuissa ei lisäveloitusta.

Lisätietoja soittopalvelusta saat ottamalla yhteyttä p. 045 606 2150.

Lue lisää

Yhteystiedot

Ekohoiva Oy

Museokatu 24 A 22
00110 Helsinki

Puhelin:
045 606 2150