Yritys

Ekohoiva Oy tarjoaa monipuolisia vanhusten koti- ja hoivapalveluita sekä hyvinvointipalveluita Helsingissä. Yrityksemme ideologia on ettei vanhuksen tarvitse ostaa monesta eri yrityksestä palveluita, vaan voi luoda yhden luotettavan palvelusuhteen ja ostaa omien tarpeidensa mukaan eri palveluita. Tarjoamme yksilöllisiä palvelukokonaisuuksia tai yksittäisiä käyntejä.
Tuemme vanhusten arkea niin lyhytaikaiseen hoiva- tai kodinhoitotarpeeseen kuin säännölliseen asiakassuhteeseen. Voit ostaa myös erikseen läheisellesi kotiin hyvinvointipalveluita.

hyvinvointipalvelut2Yrityksemme kivijalka työskentelylle ikäihmisten kanssa on inhimillisyys, positiivisuus, arvostus ja luotettavuus. Näin syntyi myös mietelauseemme joka kiteyttää toiminta-ajatuksemme: "Ihminen Ihmiselle". Kun ihminen ikääntyy ja fyysiset ominaisuudet heikkenevät iästä tai sairaudesta johtuen vaikuttaa se suoraan ihmisen toimintakykyyn niin kotona kuin kodin ulkopuolella ja arjen askareista voi tulla haasteellisia. Myös yksinäisyys on asia mikä heikentää huomattavasti vanhuksen hyvinvointia. Yksinäisyys vaikuttaa ihmisen elämänlaatua heikentävästi monella tavalla ja monessa ikävaiheessa. Vanhemmilla ikäpolvilla yksinäisyyden kokemus voi lisätä muistihäiriöitä ja heikentää terveyttä eri tavoin. Yksinäisenä ihminen käy myös useammin lääkärissä. Yksinäisyys voi aiheuttaa jopa ennenaikaista kuolleisuutta. Monipuolinen ravinto on jokaiselle ihmiselle tärkeä asia. Vanhusten kohdalla on huomattu mitä esimerkiksi liian matalaproteiininen ruokavalio voi aiheuttaa. Liikunnanpuute alentaa myös toimintakykyä. 

Yhteiskunnassamme korostetaan valitettavasti liikaa vain sairauksien hoitoa eikä keskitytä siihen puoleen mikä parantaisi muuten vanhuksen elämän laatua kokonaisvaltaisesti omassa kodissa. Vanhuus itsessään ei ole sairaus. Tämä oli myös syy miksi yrityksemme on perustettu. Haluamme olla innovaatinen yritys joka tarjoaa palveluita yksilöllisesti ikäihmiselle aidolla kiinnostuksella hänen henkilökohtaista elämäntilannetta kohtaan. Meillä on aikaa kuunnella, keskustella, tehdä askareita yhdessä, käydä yhdessä asioilla, tarkistaa ruokavalio ja tehdä ravinteikasta ruokaa sekä jumpata yhdessä jne. Kaikkea sitä mitä vanhus on ennenkin voinut tehdä itsenäisesti. Tuemme elämänlaadun säilyttämistä mahdollisimman pitkään ja asumista omassa kodissa.

Yhteystiedot

Ekohoiva Oy

Museokatu 24 A 22
00110 Helsinki

Puhelin:
045 606 2150

Tico terapiakoira

Tarjoamme hoivasopimusasiakkaillemme mahdollisuuden saada ilman lisämaksua terapiakoira Ticon sopimuksen mukaan käynnille. Tico on 11v. pitkäkarvainen chihuahua vanhus, joka on ikäistään huomattavasti nuoremman oloinen. Tico onkin saanut hyvää ravintoa, huolenpitoa, ulkoilua ja suuren määrän rakkautta. Tico on luonteeltaan avoin, sosiaalinen ja ihmisrakas. Tico nauttii rapsutuksista ja hellästi puhumisesta ylikaiken.

Hinnasto

Hinnat löydät palveluiden yhteydestä.

Pidätämme oikeuden hinta-, ehto-, palvelumuutoksiin, jotka johtuvat tuotanto-, hankinta- tai muiden kustannusten tai muiden toimintaolosuhteiden olennaisesta muutoksesta, tai lainsäädännöstä tai viranomaisen päätöksestä.  Mahdollisista muutoksista ilmoitamme asiakkaillemme vähintään kuukausi ennen muutosten voimaantuloa.

Turvasoittopalvelu

Soittopalvelu on tarjolla kautta maan

Sopimus toimitetaan postitse tai haluttaessa sähköpostilla. Kuukausilaskuun lisätään 5 € laskutuslisä, mikäli se lähetetään postitse. Sähköpostitse lähetettävissä laskuissa ei lisäveloitusta.

Lisätietoja soittopalvelusta saat ottamalla yhteyttä p. 045 606 2150.

Lue lisää

Yhteystiedot

Ekohoiva Oy

Museokatu 24 A 22
00110 Helsinki

Puhelin:
045 606 2150